حق نجات، مختار. گزارش نهایی پروژه: بررسی تغذیه مرحله زوآ میگوی ببری سبز در مرحله لاروی- 1376. مرکز تحقیقات و آموزش شیلاتی خلیج فارس. 1368.

 پروژه تغذیه مرحله زوآ میگوی ببری سبز(Smisuleclcus Penacus) در ایستگاه تحقیقاتی میگوی خلیج‌فارس(سرتل) بوشهر از تاریخ 26/6/76 لغایت انجام گرفت. در پروژه فوق چهارگونه فیتوپلانکتون نتراسالمیس، کینوسروس، اسکلتونما، کلرلا بصورت منفرد(تکی) و تلفیقی (مخلوط) در 10 تیمار و 3 تکرار مورد تغذیه لاروهای درحله زوآ قرار گرفتند. نتایج نشان داده است که بطور کلی میزان رشد و بازماندگی لاروهای مرحله زوآ قرار گرفتند. نتایج نشان داده است که بطور کلی میزان رشد و رشد بصورت منفرد و چه بصورت تلفیقی بالاتر از تغذیه منفرد بوده است. کلر لاچه بصورت منفرد و چه بصورت تلفیقی غذای مناسبی برای لاروهای میگوی ببری سبز نمی‌باش. در تتغذیه منفرد بالاترین درصد بازماندگی(082/0) میزان رشد (3/55 میلی متر) و مدت زمانی طی شده از مرحله زوآ یک تا ماسیس یک (64 ساعت) مربوط 

به لاروهایی می‌باشد که بوسیله اسکتونما(40 هزار سلول در میلیمتر) و در شوری ppt 38 موزد تغذیه قرار گرفته بودند.

درتغذیه تلفیقی در مرجله زوآ یک مرحله درصد بازماندگی (097/0) مورد لاروهای مشاهده گردید که بوسیله کیتوسروس 40 هزار سلول در میلی‌لیتر و تتراسالمیس(40 هزار سلول در میلی لیتر) تغذیه شدند و در مرحله زوآوسه بالاترین درصد بازماندگی مربوط به لاروهای بود که بوسیله اسکتونما(30 هزار سلول در میلی‌متر) کیتوسروس (40 هزار سلول در میلی‌ لیتر) و میزان رشد 58/4 میلیمتر و مدت زمان طی شده از مرحله زوآیک ماسیس یک 72 ساعت بوده است.

اهداف این پروژه بدین قرار است: تعیین مناسبترین فتیوپلانکتون جهت تغذیه مراحل مختلف زوآ،افزایش درصد بازماندگی باتغذیه از فیتوپلانکتونهای مختلف، تعیین کیفیت لاروهای تغذیه شده با هر نوع از فیتوپلانکتونها.